Skip to main content

Over Mart Strijbos Financieel Advies

Mart Strijbos Financieel Advies is een gevestigde naam als advieskantoor op het gebied van de financiële dienstverlening voor particulieren. Het is belangrijk dat u voor uw persoonlijke omstandigheden de juiste keuzes maakt. Voor alle disciplines van de particuliere financiële dienstverlening bent u bij Mart Strijbos Financieel Advies aan het juiste adres.

Een persoonlijke aanpak, een zorgvuldige afweging van risico's en aandacht voor kansen op korte en lange termijn zijn kenmerkend voor onze werkwijze. Dit in combinatie met een uitgebalanceerd diensten- pakket en jarenlange praktijkervaring bieden wij u de mogelijkheid om uw financiële risico's om te zetten in dynamische zekerheden.

Mart Strijbos Financieel Advies is financieel volledig onafhankelijk van banken of verzekeraars en kan hierdoor onafhankelijk en objectief adviseren. Om onze onafhanklijkheid te benadrukken werken wij op basis van een uurtarief of een vooraf gemaakte prijsafspraak. Alleen voor schadeverzekeringen en consumptief krediet is dit anders. Voor meer bijzonderheden over uw belang van 100% onafhankelijk advies bekijk de video of lees de brochure. Voor de wijze waarop wij u van dienst willen zijn en wat wij van u verwachten, zie vooral onze dienstverleningsdocumenten onder documenten algemeen. Ook bevelen wij u aan kennis te nemen van de folder van de Autoriteit Financiële Markten inzake Veranderingen in betaling voor financieel advies.

Als het om geld gaat zit u niet te wachten op mooie praatjes of steeds een andere adviseur. U wilt vaste vertrouwde adviseur die de tijd voor u neemt om u goed te informeren. Iemand die uw belang voorop stelt  en alle scenario's met u doorneemt en die volledig op de hoogte is van uw situatie. De plussen en minnen voor u op een rijtje zet. Iemand die voor u ook buiten kantoortijden en zonodig in het weekend bereikbaar en beschikbaar is als u dat nodig acht. Een adviseur die zijn vakkennis op een hoog niveau houdt. Mart Strijbos is daarom gecertificeerd financieel planner, erkend hypotheekadviseur, erkend vermogensadviseur en opgeleid mediator. Ook beschikt Mart Strijbos over het Wft diploma Pensioen  waardoor hij u ook naar de toekomst toe kan voorzien van pensioenadvies en het beheer van uw nieuwe of bestaande pensioenregeling voor u kan verzorgen.

Die het motto hanteert ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ en wars is van uiterlijk vertoon en geen duur kantoorpand nodig heeft om indruk te maken. Maar ook een adviseur die de keuze heeft gemaakt om zijn (financiële) belang niet afhankelijk te laten zijn van de hoeveelheid of soort producten die hij u adviseert.

Alleen op die manier kunt u zeker zijn dat uw financiële zaken zo goed mogelijk aansluiten bij uw persoonlijke wensen en leefomstandigheden en dat u betrouwbare ondersteuning krijgt op het moment dat u daar behoefte aan heeft.

Mart Strijbos is deze adviseur en hij heeft er daarom reeds geruime tijd voor gekozen om alleen te werken om dit te kunnen (blijven) waarborgen. Hierbij laat hij zich laat ondersteunen door deskundige gelijkgezinde partners waar dat nodig is.

Daarom werkt Mart Strijbos tegen uurtarief (voor 2024 € 145 excl. BTW) of een vast verrichtingentarief. Dit is voor alle partijen duidelijk en inzichtelijk zonder verborgen provisiebelangen. Alleen voor consumptief krediet wordt nog gewerkt op provisiebasis omdat dit bij wet op deze wijze is geregeld en een andere vorm van beloning wettelijk niet is toegestaan.

Mart Strijbos zet in op een duurzame relatie. Zowel met zijn klanten als de financiële instellingen en deskundigen met wie wij samenwerken. Hij biedt u een uitgebalanceerd dienstenpakket jarenlange praktijkervaring en deskundig advies. Mart Strijbos Financieel Advies geeft u de mogelijkheid om uw financiële kansen optimaal te benutten.

Geen mens is gelijk. Dat geldt ook voor de financiële wensen en mogelijkheden van onze klanten. Voor een goed doortimmerd financieel advies is het daarom zaak om weloverwogen te werk te gaan. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen volgen we eerst een aantal stappen voor we overgaan tot het aanbieden van financiële diensten.

  • Inventarisatie - Inzicht krijgen in uw huidige financiële situatie.
  • Analyse - Goede analyse naar aanleiding van uw wensen en de inventarisatie.
  • Advies - Een financieel advies dat op uw persoonlijke omstandigheden is toegesneden. Zodat u goed in staat bent om de juiste keuzes te maken.
  • Service - Mocht u na de implementatie nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u rekenen op een snelle en afdoende service.
  • Implementatie - Het onderbrengen van uw financieel pakket bij gerenommeerde financiële instellingen en vermogensbeheerders.